LÄNGE sen sist igen...

Har inte skrivit på ett bra tag nu.
Har varken orkat eller haft något direkt att skriva.
Det har inte hänt så jätte mycket sedan sist. Mest det här vanliga man gör varje dag. Städat, lekt, varit ute, plugga mm mm mm.
En sak MÅSTE jag ju i alla fall berätta.
Enda sedan Alvin var riktigt liten har han inte tyckt om att bara. Han har blivit helt panikslagen. Likaså när man försöker duscha honom. Det har varit lika jobbigt varje gång. Man har känt sig som en hemsk mamma som tvingat honom.
Men för några dagar sedan BADADE Alvin för första gången på riktigt.
Vi hade beställt hem en liten badpool, som nu finns i badrummet :P Vi tänkte att det kanske kändes lite roligt med något nytt o inte så instängt som en badbalja.
Det började redan några dagar tidigare när han var hos sin mormor o morfar. Då satt han på vasken o plaskade med vattnet i vasken o blev faktiskt riktigt arg när han inte fick mer.
Två dagar efter fick vi hem poolen. Jag fyllde den med vatten och Alvin fick av alla kläderna utom blöjan. Han fick stå bredvid o plaska med vattnet. Riktigt kul tyckte han. Sen frågade jag om vi skulle ta av blöjan o det ville han för han drog i den. Ställde honom i vattnet o han fortsatte plaska :) Satte honom ner i poolen sen o han tyckte att det var jätte roligt. Satt o lekte i en halv timme :O
Snacka om att jag o David var stolta. Både filmade o fotade honom.
Här har ni två bilder som bevis :)






Från det ena, till det andra.
Idag har det inte hänt så mycket. Skulle städat klart, men varken jag eller David orkade. Ska göra det i morgon förmiddag innan mina föräldrar bror o mormor kommer hit.
Har förberett tårtan inför i morgon.
Jag fyller ju år i morgon :P 25 år GAMMAL!! :O
Var tar åren vägen?!
Ska göra klart tårtan i morgon. Gör egen drottningtårta. Hoppas den blir god.
Nej, jag orkar alltså inte skriva mer nu. Helt slut i huvudet. Ska nog göra något knäppt nu innan jag ska kolla på CSI Miami...Jag ska nog ta o damma lägenheten. Så slipper jag det i morgon. Har tillräckligt att göra då som det är.
Ha det bra med er alla. Puss o kram.

RSS 2.0