Tävling

Är med o tävlar om en mobil hos Millah Öman.
Det är en mobil från NyMobil
Var med o tävla du med.
http://millahoman.blogg.se/2009/november/tavling-sony-ericsson-c702.html#comment

Hade en underbar julafton.

Började morgonen med att vi åt frukost, sen fick Alvin öppna sin ena julklapp här hemma. Det var en spis. Han älskade verkligen.
Öppnade paketet själv, men vi fick hjälpa honom att få bort pappret helt.



Sen började han leka med spisen direkt. Lekte med den i 2½ timme!!

Vi firade jul hemma hos Alvins mormor, morfar o morbror. Hans gammelmormor var med där. O farmor, farfar o farbror genom datorn, när det var dags för julklapparna att öppnas.
Det blev en massa julklappar till Alvin. Alldeles fullt med saker under granen.
Han fick mer saker än han behöver, men det är ju bara jul en gång om året :)


Såhär fint såg det ut vid deras gran innan julklapparna var öppnade :)



Mormor Macke fick hjälpa till att öppna första julklappen, lite för stort o tejpat o jobbig kartong.
I paketet var det en saccosäck med Cars.
Riktigt fin. Passar bra till resten av hans rum. Cars överallt :P



Han fick även tre figurer från I drömmarnas trädgård, som han älskar.
Fick IgglePiggle, Upsy Daisy o Makka Pakka.
Fick även två av filmerna.
När han hade fått IgglePiggle brydde han sig inte jätte mycket om resten, han älskade verkligen den.



Han fick även Duplo o en kundvagn med en massa saker i.
Även tre filmer med Teletubbies.



Ett nytt puzzel fick han med o en kaffebryggare, brödrost o mixer till sitt kök han fick på morgonen. Det var från samma serie från OBH Nordica. Super fint.



Här sitter han i sin saccosäck som han fick. Den gillade han verkligen :)

Jag hoppas att det inte är något jag har glömt skriva upp, men det känns som det är lite mer jag glömt, man kan ju inte komma ihåg allt. :P
Jul mat gillade han inte. Tror det var för mycket olika. Han vill hellre ha grovbrödsmacka med bara smör (plockade bort pålägget) o några köttbullar :)
Sen lektes det lite o kollades på tv.
Det blev även lite fika, men det orkar man inte så mycket efter maten, men man måste ju i alla fall ha en kopp kaffe. Alvin var med väldigt mätt, men åt lite på olika saker. :)
Eftersom Alvin inte hade sovit en blund under dagen var han ganska trött när vi kom hem igen lite efter åtta, så han somnade ganska snabbt efter han hade fått i sig en halv flaska välling i alla fall. Sen som han gott fram till 5.30 så han vaknade o var hungrig, men somnade sen om igen.
Idag har vi inte gjort så mycket.
Alvins mormor kom upp till oss idag, ganska länge. Tre timmar tror jag. Alvin tyckte det var trevligt, ja, jag med för det delen. Bjöd på kaffe, macka o chokladkakan vi inte orkade med att äta igår.
Efter Alvins vila o middagen gick vi en sväng till Alvins mormor o morfar. Trevligt. Lekte lite o kollade på tv, men hem o i säng.
Nu sover han gått i sängen. Det tänker jag med gå o göra strax. Super trött.  Det är nog julstöket som tar ut sin rätt nu.
Nej, ni får ha det så bra med er nu.
God natt o sov gott.
Puss o kram på er.
♥ Jag o väldens mest underbara son ♥


Nevyn har fått sin jacka.

Idag kom paketet på posten med Nevyns jacka.
Dom hade skickat fel färg, men jag tyckte han passade bra i denna färgen med, så vi ber dom inte byta :)
Fick ta bort luvan på den, för den tyckte han inte alls om. Försökte dra bort den.
Måste visa hur fin han blev.

Vår fina Nevyn.




Alvin tyckte att det var jätte konstigt att Nevyn hade jacka på sig.
Direkt efter jag hade stängt kameran skulle han dra av honom jackan :)
Gullunge ♥

Inget skrivande igår.

Igår kväll blev det inget av med att jag skrev här. Fick en sån jävla huvudvärk ungefär samtidigt som Alvin pratade med sin farmor o farfar på datorn. Vilket påminner mig om att vi måste posta paketet idag.
Det hände inte så mycket igår. Tvättade i tvättstugan. Blev av med allt utom en maskin, som jag ska ta o tvätta upp här hemma idag istället. Det fick inte plats i torkrummet, sen är det bara en maskin som funkar i tvättstugan med, den andra vill inte centrifugera. Får se hur lång tid det tar innan den blev bytt.
Jag skulle ha bakat igår med, men det orkade jag inte med huvudvärken. Ska försöka hinna med att göra det idag istället. Får se vad vi mer hittar på.
Har i alla fall en liten trött Alvin idag. Han vaknade vid 6.45 o fick blöjan bytt o fick välling, sen somnade han igen o sover fortfarande.
Jag kunde i alla fall inte somna igen, fast jag är SKIT trött. Får vi tidig säng ikväll istället.
I morgon står det städning på schemat. Mindre  kul, men skönt när det är gjort.
Ska ta o beställa hem lite medicin nu med. Alvins är snart slut.
Pratade med Telia igår med. Vår digitalbox har det blivit något fel på, eller kontrollen, vet inte riktigt vilket. Det går i alla fall inte att byta kanal. Så nu har vi "bara" dom vanliga kanalerna fram till nyår ungefär. Killen jag pratade med trodde att det skulle ta så lång tid att få nytt hemskickat med tanke på att det är jul o så. Man känner verkligen att man vill ha dom andra kanalerna med nu. Det finns ju inget att kolla på om kvällarna annars. Men förhoppningsvis går det snabbare än han trodde. Håller tummarna för det i alla fall.
Nej, nu ska jag gå o sätta på lite kaffe till mig o hoppas på att Alvin snart vaknar så vi kan äta frukost. Börjar bli hungrig nu.
Ha det bra dag med er alla.
Puss o kram ♥

Köttbullar!!

Idag har jag stekt julens laddning med köttbullar. Det är inte alls kul att göra dom, allra mist alla rulla dom. Alvin stod bredvid när jag o skrattade när jag skakade på stekpannan, så dom skulle rulla runt.
Efteråt fick Alvin smaka o han tyckte att dom var jätte goda för han stod på golvet o sa MER hela tiden :) Gullunge. Bra att han godkänner mammas matlagning.
Sen ikväll efter Alvin hade gått o lagt sig ställde jag mig i köket igen och gjorde kokoskakor. Det är ju meningen att dom ska bli små o toppiga, men jag gjorde dom för stora, så dom blev stora o ganska platta, men smakade i alla fall jätte bra.
Jag skulle ha gjort kanelkakor med, men jag orkade helt enkelt inte, magen sa att den tyckte jag skulle sätta mig ner o ta det lugnt. Har haft så ont att jag vikit mig på mitten i mellan åt. Jävla skit.
Ska i alla fall försöka hinna med det i morgon.
Har tvätt tid bokad i tvättstugan i morgon med. Skönt att bli av med all tvätten. Det blir ju ganska mycket när man har små barn. Som tur är kan jag låta det hänga lite längre än vanligt, eftersom mina föräldrar har tiden efter mig bokad till sig. Brukar inte välja tiden mitt på dagen annars, det hinner ju inte torka annars.
Nu sitter jag bara här i soffan i slappar och lyssnar på HIM ♥
Ska ta o göra plats i frysen sen innan jag lägger mig, så jag kan få in köttbullarna o kokoskakorna i frysen med. Ja, o det jag ska göra i morgon med.
Nu, har jag inget mer att skriva för idag.
Ha det bra med er alla.
Puss o kram ♥

Snart kallar nog sängen...

Är verkligen helt slut nu. Har haft att göra hela dagen.
Började dagen lugnt med frukost, gos o lek, sen blev Alvin passad av sin mormor o morfar medan jag o David handlade hem inför julen. Det blev MYCKET handlat. Så nu ska nog allt vara hemma tror jag. Kanske kommer på något mer i helgen som behövs med. Får se.
Sen stannade vi kvar en stund hos Alvins mormor medan hans morfar o morbror var o handlade.
Efter det var det dags för Alvins vila. Han somnade direkt. Under tiden satt jag o slappade lite i soffan. Sen var det dags att fixa middag. Hade potatismos, kokt korv o pepparrotssås idag. Alvin älskade det. Åt snabbt upp o sa till att han var mätt.
Sen ställde jag mig vi spisen ännu en gång. Gjorde brunkål, glöggtryffel o gräddtryffel.
Så sen gjorde jag inte mer. Tyckte att det fick räcka för idag.
I morgon ska jag ställa mig o göra en massa köttbullar. INTE kul. Det är ju så tråkigt att rulla köttbullarna, men gott när det är klart. O köttbullar måste man ju ha :)
Nu ikväll har jag o David bara kollat på film. Kollade på Fred Claus.
Nu är jag trött i både kroppen o i huvudet, så jag tror nog att jag ska ta o krypa ner i sängen snart.
SOVA!!!
Känns verkligen som det behövs nu.
Ha det bra med er alla.
Puss o kram på er ♥

Ingen vidare dag idag...

Kände att jag verkligen behövde ta en paus just nu.
Sitter med listan över allt som ska inhandlas i morgon, inför julen.
Det är jättemycket som ska handlas, men listan är än så länge väldigt kort. Det beror på att jag lider av totalt hjärnsläpp.
Blir så arg när det blir så. Jag vet ju egentligen vad det är som ska handlas, men nu när jag satte mig ner för att skriva upp det, så försvann det bara ur huvudet. AHHHH!!!!!
Så nu tänkte jag att jag skulle skriva ett blogginlägg istället, eftersom jag insåg att det var EVIGHETER sedan sist.
Men som vanligt har det inte hänt så mycket mer än vanligt.
Skola, städat, lagat mat, lekt o busat med Alvin, varit hos hans mormor, morfar o morbror och varit hos han gammelmormor. O för någon dag sedan var Louise här en sväng. Mycket trevligt.
Vi har tyvärr inte haft så mycket tid att träffas pga en massa olika saker. Men nu blev det i alla fall av.
Idag har varit en sådär dag.
Det började bra. Alvin vaknade o fick lite välling eftersom det var tidigare än vanligt o varken jag eller David var hungriga, så vi tog bara en kopp kaffe. Sen lektes det en massa. Alvin var på sitt vanliga solskens humör. Sen blev det frukost. Efter frukosten satt Alvin på golvet o lekte, nedanför bordet. Varken jag eller David såg honom riktigt. Bara huvudet lite o så hörde vi hur han pratade o skrattade. Rätt som det var försvann glädjen o ersattes av gråt. Hade ingen aning om vad som hände. Tog upp Alvin o såg att det ran blod ner för kinden på honom. Gick o hämtade något att torka av honom med, då såg jag att han hade ett jack vid ögat. Han måste alltså ha slagit i hårt för att det skulle hända. Gick ner till mina föräldrar så dom fick kolla ifall någon behövde kolla på det, men det trodde inte dom heller. Vi blev kvar där nere en stund. Alvin kollade på Teletubbies o lekte lite. Sen gick vi hem igen. På med alla kläder o gick ut för att leka i snön.
Alvin gillade det INTE!! Ville inte alls leka. Ville bara in istället. Så vi bestämde oss för att gå ner o handla istället. När vi kom hem blev det lunch. Sen lektes det ännu mer o under tiden Alvin lekte så gjorde jag knäck :)
Sen var det dags för Alvin att vila o jag slappade i soffan. Sen blev det middag. Pasta o korvstroganoff. Alvin ÄLSKAR det.
Sen var det Bolibompa som Alvin verkligen älskar. Han sitter helt stilla i soffan under tiden det är. Han sitter gärna inte still så länge annars.
O sen var det dags att sova för Alvin. Jag fixa lite i köket o sen har jag bara suttit i soffan o tagit det lugnt.
Ja, o nu sitter jag o ska komma på allt som ska handlas.
Får väl återgå till det nu, eftersom jag inte har med att skriva här.
Ha det bra med er alla.
Puss o kram på er. ♥

Tävling hos Emeliesgodsaker.se

Jag är med och tävlar hos Emelies godsaker, tävlingen hittade jag i julkalendern, lucka nummer fyra.
Tävlingen är i samarbete med Maries Hobby Corner, vill du också vara med att tävla? Var med här!

Bilder...

Alvin äter våfflor för första gången.
Han älskade det verkligen.
Kladdig blev han i alla fall.







Alvin tycker att det är jätte roligt när man viska till honom :)






Kommer inte riktigt ihåg varför han var så arg här, men han var VÄLDIGT arg på något.

Nu var det länge sen...IGEN!!

Det här med bloggande går verkligen i vågor. Ibland skriver man ofta o ibland går det lång tid mellan gångerna.
Ska vara lika tråkig som vanligt med vad som hänt sedan sist.
Vi har inte gjort så mycket. Bara det gamla vanliga.
Är äntligen helt klar med den ena kursen jag går. Bara lite kvar på dom tre sista med. Sen är jag klar för terminen. Tänkte jag skulle vara klar med allt den 14, då jag har sista lektionen, så jag kan ha JULLOV efter det. Känns verkligen som det behövs nu.
Det tar verkligen på krafterna att plugga samtidigt som man har barn, men det går :)
I måndags tror jag det var, då bakade vi pepparkakor. Alvin tyckte det verkade roligt till en början, men sen tyckte han bara att han skulle äta degen, men det fick han inte. Bara smaka. Man kan ju få hemskt ont i magen annars. Så han blev VÄLDIGT arg på mig när vi satte ner honom på golvet igen. Men som vanligt gick det över snabbt o han satte sig o lekte med David istället.
I måndags var vi även hos Alvins gammelmormor. Lika trevligt som vanligt. Fikade, pratade o lekte. Var där även idag. Då fick vi hemmagjort jordgubbskräm. Mumsigt. Alvin älskade verkligen den. Sa hela tiden MER!!
När vi var påväg till henne idag sa jag något om att vi skulle till gammelmormor. Då sa Alvin glatt Alleommo. Så gulligt lät det :) Min lilla kille börjar bli stor. Kan säga en hel mening. Men då säger han, Det är slut, o så slår han ut med armarna o visar att det är slut. :)
Sen för några dagar sedan satte jag ihop en av Alvins julklappar som nu står i vårt förråd. Hoppas inte Alvin får syn på det, då vill han ha den :P Tänkte att han inte kunde få saker i julklapp som tar ett tag att sätta ihop innan han kan leka med det.
Ikväll pratade Alvin med sin farmor o farfar med på datorn :) Han tycker verkligen om det.
Nej, nu har jag inget mer att skriva för tillfället.
Ska bara lägga in lite bilder med.
Ha det bra med er alla.
Puss o kram på er.

RSS 2.0