Då var måndagen nästan slut...

Har precis kollat på CSI NY, innan det var det Idol. Blev så glad att det var Calle som gick vidare. Får väl se hur det går om en liten stund med.
Vad har då annars hänt idag?!
På förmiddagen var jag i skolan. Hade vård o omsorg. Riktigt intressant. Känns skönt att jag kommit igång med skolan igen, så jag kan få en utbildning. Sist hoppade jag ju av för att jobba som assisten o det jobbet har jag ju inte kvar.
När jag kom hem satt jag o slappade en halvtimme medan Alvin lekte här...O var lite gnällig.
Sen gick vi ner till affären. När vi kom hem från affären sprang han runder här på gården o hade det jätte roligt. Till sist fick fick gå in för det började blåsa så Alvin nästan flög bort...o det vill vi ju inte.
När vi kom in fikade vi lite, sen fick Alvin leka lite till innan det var dags för vila.
Efter vilan var det middag. Stuvade morötter o falukorv...Alvin ÄLSKAR det. Sitter o säger mmm när han äter det.
Sen gick vi ner till Alvins mormor o morfar. Sen körde morfar o David iväg. Bogserade bilen till verkstaden. Dom hade tydligen borrat TVÅ hål i vår tank...IDIOTER...Han som skulle fixa bilen var inte så säker på att det gick att laga, så antagligen får vi köpa en helt ny tank o sätta dit...SUCK.
Just nu ligger Alvin i sängen o vill INTE sova. Fattar inte varför. Förhoppningsvis somnar han väl snart.
Ska se om det finns någon bra film att se. Sen ska jag kolla på Idol 22.40 med. Sen blir det nog sängen efter eventuell film. TRÖTT. Sov nog bara 3½ timme i natt. Blaaaa!!! Blir så irriterad på att jag sover så dåligt. Man känner ju inte säg som den pigga glada mamman man vill vara, tur att man faktiskt kan pressa fram så man i alla fall verkar vara det. :)
Nej ni får ha det så bra med er alla.
Men innan ni stänger ner bjuder jag på en bild från buset ute idag.
Alvin i full fart ute. Mammas tuffing i skinnjacka o supersnygga addidas skor.
Ha det bra. Puss o kram på er alla.

Är med o tävlar...♥

Jag är med o tävlar om en åkpåse hos piri-piri.
Hon har super fina saker ♥
Vill du med vara med o tävla??
Gå då hit

Lördagen slut.

Vad har egentligen hänt idag. Tycker inte jag har gjort så mycket mer än pluggat. Trött på det nu. Orkar bara inte. Har 1/3 fråga kvar. Känns som jag aldrig blir klar med den.
Alvin har varit en go liten kille idag...Som vanligt alltså. Pussig har var varit. Mysigt.
Han fick ta en dusch med mig tidigare idag. Uppskattades som vanligt INTE. Han tycker verkligen inte om att duscha eller bada. Blir helt hysteriskt ledsen. Man tycker så synd om honom.
Han älskade middagen idag. Åt massor. Hade fläskpannkaka. I morgon vet jag med att han kommer älska det. Ska ha morotsstuvning o falukorv. Han ÄLSKAR verkligen det. Jätte duktig på att äta grönsaker. Så man har ju blivit duktigare sen han blev "stor" med att ha grönsaker alltid. Innan tänkte man...Idag gör det inget om vi hoppas över det...Nu har vi ALLTID det.
Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Ska göra det sista på frågan o sen lägga mig.
Ny dag i morgon.
Måste ju bjuda på en bild innan jag slutar skriva med.
Alvin har hittat saftflaskan o är jätte lycklig över det.
Ha det bra med er. Puss o kram.

Helg...O ARG!!!

Nu var första dagen på helgen slut. Dagen har varit sådär. Både bra o dålig.
Alvin var på toppen humör större delen av dagen. Det var först efter vilar som har var på gnälligt humör. Tror det beror på den ena kindtanden som är påväg upp. Det ser riktigt hemskt ut. Förstår om han har ont av det. Man kommer ju ihåg hur ont det gjorde när man själv fick visdomständerna...AJJJJ.
Det tog en halvtimme innan vi lyckades få honom att äta middag idag. Stackaren, bara grät o var tjurig. Sen var han på bra humör igen. Var hos hans mormor, morfar o morfar o dit kom även hans gammelmormor, så det var kul. Fick busa, men var inte riktigt på sitt vanliga solskenshumör.
Idag när David skulle köra ner till affären för att handla hem lite som fattades till middagen gick det några minuter. Trodde han undrade vad han skulle köpa eller något, men NEJ!!!! Han sa, Ehh, jag kommer inte ner till affären med bil. Jag stod som ett frågetecken. Tänkte sen att batteriet eller något kanske inte funkade. Men då berättade David att det var ett stort hål i tanken o bensinen forsade ut!!!
Någon har alltså borrat hål i tanken på bilen!!! Skulle ha vår bensin, men inte fått någon, för larmet har antagligen gått o skrämt bort dom.
Vilka jävla människor det finns. Detta kan komma att kosta oss en smärre förmögenhet!!! Idioter. Tack för det!!! Får se på måndag hur mycket det hela går på. Håller tummarna för att han kan fixa hålet så vi slipper byta tanken o inte behöver lägga ut så mycket pengar.
Som ni säkert förstår är jag jävligt irriterad!!!
Tur man har sitt lilla charmtroll som får en att tänka på annat. Annars hade jag nog gått o varit irriterad hela tiden.
Nu ska jag nog snart ta o krypa ner i sängen. Så trött. I morgon MÅSTE jag plugga. Har lite som måste vara klart på måndag. Men förhoppningsvis tar det inte så lång tid.
Ska nog ta en kopp kaffe bara innan jag kryper i säng.
Tänkte bjuda på en bild.



Mitt lilla charmtroll. Nyvaken, men går rakt på leksakerna.


Ha det bra med er alla. Sov gott. Puss o kram.

Är så stolt...

Idag stod Alvin med sitt puzzel...som han brukar. Men skillnaden var den att han la bitarna rätt. Kan man bli mer stolt?! Börjar bli stora kille ju. :)
Sen innan idag sprang Alvin runt o lekte...med sin pyjamas!!! Hur kan man tycka det är så roligt?! Han sprang i alla fall runt med den i säkert en halv timme. Pratade, skrattade o skrek av lycka.
Ikväll fick Alvin träffa gammelmormor med. Det märks att han verkligen tycker om henne, för det var som om allt o alla andra bara försvann. Han hörde inte när vi pratade med honom. Det var bara gammelmormor som gällde. Gullunge.
Nu ikväll har jag bakat en blåbärspaj. Ska ta en liten bit nu o en kopp kaffe. Sen är det nog sängen som gäller. Är så jävla trött idag, så därför blir inte blogg inlägget längre idag, fast det hänt mer. Får ta det en annan dag.
Ha det bra med er alla. Puss o kram. God natt.

Så var veckans första dag slut...

Idag har det egentligen inte hänt något alls. Var nere hos Alvins mormor, morfar o morbror en sväng innan. Också var Louise här en sväng o tog en kopp kaffe, vi pratade lite o hon busade med Alvin. Han tycker så mycket om det.
I förmiddags var Alvin sååå duktig., Han satt hur länge som helst o lekte med sitt lego. Han bygger så fint :)
Sen var vi hos Alvins morföräldrar en liten sväng till på kvällen. Kollade på deras nya fiskar. Alvin tycker om dom. Han tittade så nyfiket på dom.
Nu ikväll har vi inte hittat på så mycket. Alvin somnade för lite mer än en timme sedan. Han ville inte somna som vanligt. Vill hellre vara uppe o busa.
Jag har kollat på CSI o kollat runder på olika saker på internet. O beställt uppladdningsbara batterier. Det behövs till alla Alvins leksaker. Han har ju många saker som drivs med batteri o det är ju ganska dyrt att köpa nya batterier hela tiden. Dom tar ju så snabbt slut. Sen är man ju lite snäll mot naturen med...O det är väl ett plus?!
Nu ska jag snart krypa i säng. I morgon förmiddag blir det bus o gos med Alvin. Ska även ut en sväng. Kanske leka lite på lekplatsen. Får se. Sen på eftermiddagen ska vi en sväng till Alvins mormor o morfar, så då får han busa vidare där.
Har förresten köpt väggdekoration, i går, som vi ska ha på väggen i vardagsrummet. Det kommer bli så snyggt :P
Nej, ha det så bra med er alla. Puss o kram.

Möblerat om...

Idag har vi faktiskt gjort en hel del. Först tog vi bara det lungt fram till ett ungefär. Då vi Alvin först lunch, sen började vi städa. Alvin var inte på det bästa humöret då. Han ville ha ALL uppmärksamhet, så han sprang runt här o var jobbigt, gnällde o gjorde allt han vet att han inte får lov att göra.
Vi hann i alla fall att får det undanplockat innan det var dags för Alvin att vila lite.
Under tiden han vilade började vi möblera om i vardagsrummet. Kunde ju inte flytta allt under tiden han vilade efter som det väsnas ganska mycket. Men vi fick i alla fall soffan, vetrinskåket o matrumsbordet flyttat.
När Alvin vaknade så åt vi lite middag. Ris o korvgryta med grönskaer. Gott.
Sen fick Alvin gå till mormor o morfar. Dom passade honom så vi kunde möblera klart o damma o damsuga. 1½ timme senare var vi helt klara. Blev riktigt nöjd med hur det blev i vardagsrummet :)

Nu ska jag ta o göra lite kaffe o se om jag hittar någon film att titta på, sen blir det att krypa ner i sängen.
Skola i morgon.

Ha det bra med er alla. Puss o kram.

............................... ....................Alvin.................. .........................................

♥ ♥ ♥ MAMMA ÄLSKAR DIG ♥ ♥ ♥

Jaha, vad har egentligen hänt idag?!

Jag har ingen aning om vad som har hänt idag. Känns faktiskt som vi inte har gjort något alls!!!
Bara en massa mys, bus o gos.
Ja, o sen var vi ju en sväng hos Alvins mormor, morfar o morbror. Vilket han tyckte var lika roligt som vanligt :)
Alvin fick smaka något nytt till middagen idag...Hemmagjord tzatziki...O han tyckte det var jätte gott, men det märktes nog att han hade ätit mat med vitlök i, för när vi kom till mina föräldrar tog Alvins morfar upp honom i famnen o frågade Alvin om han hade ätit vitlök :P
Resten av kvällen har varit lugn.
Kollade på Idol, sen kollade jag på en skräckfilm, den borde nog inte fått kallats det, men nu gjorde den det. "All the boys love Mandy Lane" hette den. Ganska oki film.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle behöva plocka undan lite här hemma, men känner inte riktigt för att ställa mig o göra det nu. Får se vad jag göra :)
Har i alla fall inget mer att skriva denna gången.
Ha det bra med er alla. Puss o kram.

Bilder från lekplatsen...

Alvin kollar på en kille som sprang förbi honom.



Alvin leker med "bilen" i klätterställningen/rutschkanan



Leker med grusen. Var SMUTSIG när vi skulle hem.



Får gunga i "vanliga" gungan nu. Han har blivit så stor :)



Står tillsammans med Louise i den större klätterställningen/rutschkanan.

En väldigt skön dag.

Idag var en lugn o skön dag.
Strax innan halv tolv gick vi ner till Alvins mormor, morfar o morbror. Var länge sedan vi var där eftersom vi alla varit sjuka i vår lilla familj.
Alvin blev jätte glad. Antagligen mest över att få tråffa sin morbror igen. :) Det var ömsesidigt :)
Var där i några timmar, sen gick vi hem så Alvin kunde få vila. David hade kommit hem vid det laget med.
Först lite pappagos o sen i säng.
Vilade bara lite mer än en timme. Sen vaknade han o jag började med middagen.
Han åt tills det nästan kom upp igen...Som vanligt med andra ord.
Att han inte ser ut som en boll kan man inte fatta. Det är väl bra att han rör sig så mycket när han nu ska äta på det viset :)
När vi hade ätit bestämde vi oss för att gå en runda, men det blev inte så. Gick till lekplatsen istället. Var där i en timme o lekte. Alvin hade det jätte roligt. Lekte i sanden, åkte rutschkana o gungade, men inte i bebis gungan. Han hade blivit för lång för den. Fötterna tog i marken :) Stora killen. Så han fick sitta i den vanliga gunga, nere på det lilla däcket, ja, ni förstår vad jag menar.
Louise kom dit en sväng med. Alvin blev jätte glad att se henne o ville hellre leka med henne än med mamma o pappa :) Gullunge.
Sen gick vi hem. Alvin lekte lite här hemma o sen var det dags för välling o i säng.
Han var jätte trött o hade somnat på en kvart!!! Det är jätte snabbt för att vara han. Det brukar ta runt en timme.
Så resten av kvällen har vi bara slappat i soffan, inte orkat något annat. Är så trött.
Satt o fixade min blogg. Blev faktiskt ganska nöjd med den.
Vad tycks?!
Nej, nu ska jag strax ta o krypa i säng, så man orkar med en ny dag i morgon.
Ha det bra med er alla. Puss o kram på er.

Lung o skön dag.

Idag ska jag o min älskade Alvin bara ha en lugn o skön dag tillsammans.
Han vaknade 9.30!!! Sover länge den killen :) Skönt att få sova ut :P
Fast det blir ju frukost så fort han kommer upp ur sängen.
Han springer fortfarande runt här i sin pyjamas, jag fick inte ta av honom den efter vi hade ätit. Höll fast den o sa NEJ!!!
Just nu springer han runder o leker man allt han kommer åt o skrattar högt. Flyttar även på möblerna. Stolarna får INTE stå runt matrumsbordet :)
Tänkte att jag skulle kolla på Våra bästa år strax, nu när Alvin inte bryr sig om mig det minsta. Leksakerna är roligare.
Sen tänkte jag att vi ska ner o handla lite. Har ingen middag till idag, men jag vet inte alls vad vi ska ha. Får se det när vi kommer ner till affären.
Blir att ta fram jacka o en tunn mössa till Alvin när vi går ut. Bara 11,5 grader ute. Fy.
Nej, ska jag slå mig ner i soffan med mitt kaffe o titta på tv en stund.
Ha det bra med er alla.
Puss o kram.

Tävling

Ännu en tävling hos Millah.
Tävlar om armbandet Bad Girl från Pearldesign.
Vill du med vara med?
hit då.

Tävling

Är med och tävlar om ett armband från Calas hos Millah.
Armband i vitt och svart.
Armband av krackelerade transparenta
och svarta glaspärlor med silverpärlor och en stjärna av äkta silver.
Längd: 15,5 cm.
Värde: 295:-
Vill du med vara med o tävla gå då hit

Tävling hos Emeliesgodsaker

Är med o tävlar om detta super söta halsbandet som Emelie har gjort.
Du kanske med vill vara med o tävla.
Klicka här då :)

Är med o tävlar om kläder från Suddi...


Nu har ni alla chansen att vara med och tävla
om valfri tröja + byxa från det nya
svenska märket Suddi..!!!
Tävla HÄR du oxå..!!!

~~~~

Tävlingen avslutas den 14/9 kl. 21.00


8 dagar sen sist.

Det har väl inte hänt så jätte mycket under dom dagarna. I onsdags förra veckan var jag i skolan. Hande pskykologi. Det var faktiskt riktigt intressant och sen i lördags var jag o Alvin med Louise o Sören på Färe. Dom hade hatnverksdag. Skulle egentligen åkt till Brobymarknad, men David låg sjuk hemma.
På söndag natten sov jag ingenting. Låg o hosstade konstant fram till ungefär 6.30, då jag somnade av ren utmattning...David hade alltså smittat mig.
Mådde inte alls bra på söndagen, det slutade med att vi fick åka in till akuten med mig o Alvin, dom sa att det kunde var svininfluens vi hade fatt, men arr hon inte var säkert. Hon tyckte inte vi var så pass dåliga att hon tycker vi skulle gå in o utsätta oss för dom som var MYCKET sämre. Så vi fick vara så snälla att åla hem igen. Så nu äter Alvin alvedon o en extra astma medicin tills han blivir frisk. Det verkar räcka...O så får han näsdroppar.
Med mig är det lite sämre. Fick åka till vårdcentalen igår precis innan dom stängde. Hade jätte svårt för att andas. Fick inhalera medicin, men det hjälpte inte direkt. Fick även antibiotika utskrivet, för läkaren såg hur dåligt jag mådde. Han ville inte att jag skulle gå såhär för länge utan att vända det. Så nu tycker jag inte att jag gör annat än äter medicin. 6 olika sorter!!! Tur att jag inte gör det i vanliga fall. Då är det bara en. Men tre av dom jag tar nu är mot astman o andningen. 2 för hostan o så o 1 febernedsättande.
Det var ett bra tag sedan jag mådde så här dåligt sist. Usch. Nu vill jag bli bra igen!!!!
Nej, nu orkar jag inte skriva mer.
Ni får ha det bra med er alla som läser detta.
Puss o kram på er.

Är med o tävlar om en bok...

Jag är med o tävlar om en bok hos emelies godsaker.
Nu är emelies godsaker's första tävling uppe för att fira att bloggen redan haft över 1.000 besökare!
Tävlingen sponsras av Nicotext och pågår till den 14:e september.

Är med o tävlar om ett halsand

Jag är med o tävlar om ett halsband från http://gobbit.se.
För att komma till tävlingen du med klicka här.
En vinnare får en dogtag (liknande den på bilden) med valfri stans (typsnitt) och symbol(t.ex. stjärnan). Även tillhörande kulkedja. Vad det ska stå på din dogtag väljer du själv :) Kanske ditt eget namn? Kanske ett ord som du gillar? Det ryms 9 bokstäver på dogtagen, eller 7 bokstäver om du även vill ha en symbol med.

RSS 2.0