Så var veckans första dag slut...

Idag har det egentligen inte hänt något alls. Var nere hos Alvins mormor, morfar o morbror en sväng innan. Också var Louise här en sväng o tog en kopp kaffe, vi pratade lite o hon busade med Alvin. Han tycker så mycket om det.
I förmiddags var Alvin sååå duktig., Han satt hur länge som helst o lekte med sitt lego. Han bygger så fint :)
Sen var vi hos Alvins morföräldrar en liten sväng till på kvällen. Kollade på deras nya fiskar. Alvin tycker om dom. Han tittade så nyfiket på dom.
Nu ikväll har vi inte hittat på så mycket. Alvin somnade för lite mer än en timme sedan. Han ville inte somna som vanligt. Vill hellre vara uppe o busa.
Jag har kollat på CSI o kollat runder på olika saker på internet. O beställt uppladdningsbara batterier. Det behövs till alla Alvins leksaker. Han har ju många saker som drivs med batteri o det är ju ganska dyrt att köpa nya batterier hela tiden. Dom tar ju så snabbt slut. Sen är man ju lite snäll mot naturen med...O det är väl ett plus?!
Nu ska jag snart krypa i säng. I morgon förmiddag blir det bus o gos med Alvin. Ska även ut en sväng. Kanske leka lite på lekplatsen. Får se. Sen på eftermiddagen ska vi en sväng till Alvins mormor o morfar, så då får han busa vidare där.
Har förresten köpt väggdekoration, i går, som vi ska ha på väggen i vardagsrummet. Det kommer bli så snyggt :P
Nej, ha det så bra med er alla. Puss o kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0