Är sååå seg idag.

Har sovit så otroligt dåligt i natt, att jag fortfarande är helt slut. Har ändå varit uppe i 5 timmar.

Just nu ligger Alvin i sängen o tar en förmiddagslur.
Han somnade i vagnen innan när vi var ute o gick med Louise.
Var först inne på JL o shoppade lite. Köpte kläder o strumpor till lillgossen, sen gick vi till affären o handlade lite mat till middagen. Det blev wraps med kalkon o grönsaker idag.

Nu ringde precis en försäljare o vilja sälja en "special anpassand" olycksfallsförsäkring till hela familjen. Dom verkar inte fatta när man säger NEJ. Blev riktigt irriterad.

Nu ska jag gå in o ta upp Alvin. Han vaknade precis. Dags för lite middag strax med.

Ha det bra med er alla. Kram på er.

Träffat Lina...

Idag har det varit en bra dag...Fast jag har varit trött. Sov dåligt i natt.
David började senare idag, så han var hemma till halv nio, sen var vi själva, jag o Alvin, fram till 12.45, då kom Alvins morfar o hämtade oss o vi åkte upp till mormor o morfar. Sen körde Alvins morfar o morbror iväg deras hund o vår för att klippas. Dom blev så fina.
Vi var hemma igen runt 17. Sprang en snabb runda till affären o sen vilade Alvin i en halv timme. Upp o fick lite mat i sig sen.
Sen kom en gammal klasskompis o hennes man hem till oss. Trevligt. Hade inte träffat henne på ca 4 år!!!
Alvin STIRRADE verkligen ut dom, sen pratade han med som o var på ett strålande humör. Goa unge.
Sen var det dags för lillgossen att krypa i säng, men det tyckte inte han!!! Det tog en hel timme innan han till slut somnade. Efter att ha snurrat runder i sängen o legat på dom mest konstiga ställningar jag sett.
Men nu sover han i alla fall gott sedan nästan 3 timmar tillbaka.
Måste själv krypa i säng snart med. Är så trött att ögonen inte gärna vill hålla sig öppna.

Ha det bra med er. Puss o kram.

Andra tanden.

Idag såg jag att Alvin håller på att få sin adra tand. Det är bara 10 dagar sedan den fösta kom :)

Annars har vi inte hunnit med så mycket idag. I förmiddags var Louise här en sväng. Alvin tycker så mycket om henne. När hon gick vilade Alvin i en halv timme ungefär. Sen var det upp för att äta lite middag. Blev spagetti o köttfärssås idag. Han tyckte det var gott. Första gången han åt det :)
Nu springer han runt i sin gåstol. Det tycker han om.

Nej, nu ska jag gå o ta hand om disken i köket.

Ha det så bra med er alla. Kram.

Älskar lille Alvin o min älskade David. Ni betyder allt för mig. Puss puss.

Alvin vilar.

Just nu ligger Alvin i sängen o vilar, men han vaknar nog när som helst. Har redan sovit i 1 ½ timme. Länge för honom för att vara vid denna tiden på dagen.
Igår när vi var hos hans mormor o morfar fick han en halv smörgås med mormors hemmagjorda leverpastej. Han älskade det verkligen. Sträckte sig hela tiden efter mer. Mums.
Nu sitter jag här o väntar på att han ska vakna, så vi kan ta o gå ut en sväng. I fall det kan fortsätta vara uppehåll. Det är lite grått ute. Käner inte alls för att gå ut om det regnar.
Ska passa på att springa in i affären o handla lite middag när jag ändå är ute. Köpa något till Alvin med. O en ny haklapp han kan ha hos mormor o morfar...Den andra gick ju sönder, konstigt nog *host*

Nej, nu hör jag lill gossen, ska se om han är vaken eller bara jämrar sig i sömnen.

Ha det bra alla.

Första tanden.

Japp, igår fick Alvin sin första lilla tand. Märkte det efter att jag hade hängt tvätt. Han stod i sin gåstol och hade det jätte roligt och rätt som det var blev han JÄTTE ledsen och bara skrek. Satte mig i soffan med honom för att lugna honom. Tog ganska lång tid. Han lugnade sig när han pratade med sin mormor i telefonen tillslut. Kollade i munnen sen på honom när vi hade lagt på...och där var den...Han första tand. Så det var ju inte konstigt att han blev ledsen. För tandköttet hade nog precis spruckit upp då. För dagen innan var där ingen tand, för det hade jag kollat på kvällen innan han la sig, det kändes inte ens något under tandköttet. Men nu har den i alla fall kommit.
Mammas lilla gosse börjar bli stor. Tiden går så fort.

Idag var vi en sväng uppe hos Alvins mormor, morfar och morbror. Roligt. Gammelmormor kom också upp, så han fick träffa henne med lite :) Han tycker verkligen om henne. Lyser upp som en liten sol varje gång han ser henne.

Nu ligger han i sängen och sover sedan några timmar tillbaka. Får kanske krypa i säng själv med snart. Är riktigt trött jag med.
Måste ju sova lite, för i morgon ska jag ta och ta ner alla julsakerna o byta gardiner i köket. Får väl ta o dammsuga av lite i lägenheten med.

                                         Glada gossen på nyårsafton med sina nya kläder han fick i julklapp.

Ha det bra med er alla.

Ett par dagar sen sist.

Det var gått ett tag sen jag skrev...så vad har hänt?!
Det var varit nyår. Hade det så trevligt. Louise var är, så vi åt o drack o spelade lite.
Avlin sov gott. Vaknade inte ens av raketerna. Han har väl fått sina sovvanor av David :D
Han hade nya fina kläder på sig. Han var så söt mammas lilla gosse.
Fast han har hunnit bli så stor nu. Blev 6 månader i torsdags. Tiden bara flygeriväg.
Fick plocka bort två hela påsar med kläder, från hans lådor igår, som inte passade längre.

O snart är Davids ledighet med snart sluta. Är bara hemma tisdag med, sen är vi själva om dagarna igen.

Igår möblerade vi om i vardagsrummet med. Det blev riktigt bra faktiskt. Ville göra så det blev lite med plats, så att Alvin kan springa runder lite lättare med sin gåstol. Han tycker det är så roligt. Kan vara i den hur länge som helst.

Nu ligger gossen o vilar lite. Var helt slut efter allt busande idag.Somnade så fort han kom i säng.

Nu ska jag sätta mig o bara ta det lugnt en liten stund innan Alvin vaknar...sov nämligen bara 4 ½ timme i natt, skulle också behövt vila lite, men det får vara så.

Ha det bra med er nu.

Älskar min familj så otroligt mycket.


RSS 2.0